Φρέσκα

Βγείτε απ’ το σπίτι…γιατί στην εποχή μας δεν υπάρχουν ιδανικά…μόνο δανεικά

Zorz Pilali MKO
Λίγο καιρό ξαποσταίνει...και ξανά προς τη δόξα τραβά
Γιατί στην εποχή μας δεν υπάρχουν ιδανικά...μόνο δανεικά
Ο αγαπημένος μας κροταλίας της Ασφάλτου στις επάλξεις.

ΖOΡΖ ΠΙΛΑΛΙ & SOUFRA BAND "ΜΚΟ" Σωφέρ καμήλων

Έργον αναρχοφωτόμυστον, υπό του ακαδημαϊκού Ζωρζ Πιλαλί και της λογιωτάτης Soufra Band. Εις τη φιλολογική χοροεσπερίδα μας, θα αναγνωστούν κείμενα της ημετέρας σκηνής, ιατροδικαστικά δοκίμια, των επιφανέστερων Ιατροφιλοσόφων, καθώς και θαυμαστάς Historias, που δύνανται να εξάψουν την φαντασία και το ενδιαφέρον του φιλοθεάμονος κοινού.

Μουσικοί: Παρίτσης Χαράλαμπος: βιολί. Χαλντούπης Νίκος: Synths & Samples. Παλαμιώτης Γιώργος: ηλ. μπάσο και ο Δαρίβας Κυριάκος: τύμπανα
Σάββατο 22/10/2016, Kookoo live music bar (Ιάκχου 17, Γκάζι. τηλ. 210 3450930). Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30. Τιμή εισόδου: 10€

%ce%b6%ce%bf%cf%81%ce%b6-%ce%b1%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b1

Η Πένυ πήρε τους δρόμους
New band‼️
New program‼️
Η Πένυ Σκάρου στο On the road….again‼️
On the road bar/Live stage ιακχου 12, 11854 Αθήνα

%cf%80%ce%b5%ce%bd%cf%85

Οι μικρομηκάδες του Φεστιβάλ Δράμας κατεβαίνουν Αθήνα
Το σύνολο του ελληνικού προγράμματος του 39ου Φεστιβάλ και τις βραβευμένες ταινίες του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Δράμας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σινεφίλ της Αθήνας.
Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια το Φεστιβάλ των Μικρομηκάδων περιοδεύει με τις ταινίες του σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου: Από τις Κυκλάδες και την Μακεδονία, έως το Σίδνευ της Αυστραλίας.
Πρώτος σταθμός του φετινού ταξιδιού του Φεστιβάλ Δράμας, η στέγη του «Τριανόν» Στις 20-26/10 στο «Τριανόν» οι φίλοι της ταινίας μικρού μήκους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το φετινό πρόγραμμα.
Το 39ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας έδωσε και φέτος το καθιερωμένο του ραντεβού με το πιο ζωντανό κομμάτι της ελληνικής κινηματογραφίας: τους νέους Έλληνες μικρομηκάδες. Αλλά και αυτούς που επιμένουν  στην μικρή φόρμα αντιμετωπίζοντας την μικρού μήκους ταινία όπως της αξίζει: ως ένα αυτόνομο έργο τέχνης.
  Μιλώντας στο TheTOC, ο διευθυντής του Φεστιβάλ Δράμας, Αντώνης Παπαδόπουλος, σημείωσε ότι φέτος ήταν η χρονιά με τις περισσότερες συμμετοχές. 
 Από τις 209 αιτήσεις που κατατέθηκαν φέτος επιλέχθηκαν 62 ταινίες που διεκδίκησαν τα βραβεία του φεστιβάλ. Ανάμεσά τους 6 ντοκιμαντέρ και 2 animation. Συμμετείχαν αρκετοί παλιοί γνώριμοι του φεστιβάλ που έχουν διακριθεί στο παρελθόν αλλά και πολλοί πρωτοεμφανιζόμενοι.
  Να θυμίσουμε πως μεγάλος νικητής της φετινής διοργάνωσης (Χρυσός Διόνυσος) ανακηρύχθηκε ο Αλέξανδρος Μαραγκός για τον «Κύβο» του ενώ τον Αργυρό Διόνυσο απέσπασε ο Ντίνος Παναγόκος για το «Νανούρισμα της Μαρίας»
 Οι φετινές «μικρές» που διαγωνίστηκαν, είναι ανεξάρτητες – στην συντριπτική πλειονότητά τους – παραγωγές. Στα ονόματα των παραγωγών φέτος συναντάμε πολλούς που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την διεθνή πλέον απήχηση του ελληνικού σινεμά.

20-26 Οκτωβρίου 2016

Κινηματογράφος Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων)

Κάθε πρόγραμμα (δίωρο προβολών):      7 ευρώ

Ημερήσιο εισιτήριο:                                     10 ευρώ

Φοιτητικό/ατέλειες:                                       5 ευρώ

Ημερήσιο φοιτητικό/ατέλειες:                      8 ευρώ

%cf%84%ce%bf-%cf%86%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b2%ce%ac%ce%bb-%ce%b4%cf%81%ce%ac%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: