Φρέσκα

Βγείτε απ’ το σπίτι…Depeche Mode και όσοι πιστοί…

Τετάρτη 17 Μαΐου, στο Terra Vibe (Μαλακάσα)

 

Μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή. Οι θρυλικοί Depeche Mode επιστρέφουν στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της περιοδείας τους Global Spirit.
Θα είναι η έκτη επίσκεψη των Depeche Mode στη χώρα μας (μαζί και αυτή του 2009 που ακυρώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή) τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία το 2013. Η περιοδεία The Global Spirit αριθμεί 32 συναυλίες σε 21 χώρες της Ευρώπης.
Το “Spirit” είναι το 14ο επίσημο album των μουσικών πρωτοπόρων και έρχεται σαν συνέχεια του Delta Machine που έφτασε στο top-five των charts σε 26 χώρες και στο νούμερο 1 σε 12 χώρες.
Το “Spirit” έχει παραγωγή του James Ford, ιδρυτικού μέλους του συγκροτήματος Simian Mobile Disco, του οποίου το βιογραφικό περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Florence and the Machine και Arctic Monkeys. Κυκλοφόρησε στις αρχές του 2017, σε παγκόσμια διανομή της Columbia Records (στη χώρα μας ήρθε μέσω Feelgood Music).
Aυτή θα είναι η συναυλία της χρονιάς!

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2017
TerraVibe Park
37ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας
Μαλακάσα

εισιτήρια: 39€ (γενική είσοδος, τελική φάση προπώλησης), 42€ (γενική είσοδος, ταμείο), 48€ (Pitch A), 65€ (VIP A-VIP B), 75€ (Golden Standing)

 

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: