Φρέσκα

Ο ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ

της διάσημης αστρολόγου – μελλοντολόγου, ιματζινίστριας ΖΟΥΖΟΥΣ

Κατ’ αρχάς φίλοι μου ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση, έχουμε μπει στο Ταύρο από τις 21/4, αλλά βρισκόμουν στη ΝΑΣΑ σε έκτακτη σύνοδο των κορυφαίων αστρολόγων του κόσμου, για τα ζώδια των εξωγήινων…
Ας πάμε στα Ταυράκια μας λοιπόν….
Αυτά τα άτομα το πώς μπορούν να συνδυάζουν την ευαισθησία μιας πεταλούδας και το ταλέντο ενός μεταξοσκώληκα, με τη χοντράδα ενός γομαριού μισού τόνου, είναι απορίας άξιο. Θα ξεκινήσω ανάποδα για να το καταλάβετε. Ποιοί είναι χαρακτηριστικοί εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου;
Shakespeare: Δεν πήραμε τη σοφία των κειμένων του; Την πήραμε! Δεν μας έπρηξαν, ειδικά οι Αμερικανοί, για το πόσο σπουδαίος είναι! Μας έπρηξαν! «Άλλος δεν έκανε παιδί μόν’ η Μαριώ τον Γιάννη». Ρωμαίος και Ιουλιέτα my ass!!!
Μακιαβέλι: Νομίζετε ότι το φάντασμά του δεν πλανιέται από πάνω μας; Γελιέστε! “Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”. Χαρακτηριστική ατάκα και στάση ζωής του Ταύρου!!!
Μαρξ: “Προλετάριοι όλων των λαών ενωθείτε!” Μωρέ τι μας λες! Τόσες επαναστάσεις έγιναν, άλλαξε τίποτα; Λόγια Ταύρου, θεωρίες βαρύγδουπες αλλά από τηγανίτα τίποτα!!!
Γιάννης Ρίτσος: Δε λέω, μας έδωσε ωραία ποιήματα, αλλά δεν ήξερε που να σταματήσει. Χιλιάδες οι στίχοι του. Άμετρος και φλύαρος Ταύρος!!. Ήταν και κομμουνιστής θα μου πεις. Διπλό το κακό!
Μήπως δεν φτάνει; Θέλετε και άλλες αποδείξεις;
Ο Salvador Dali και οι ερωτικές του φαντασιώσεις που μας τις ζωγράφησε κιόλας!!!

 

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: