Φρέσκα

ΔΙΔΥΜΟΣ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ

της διάσημης αστρολόγου – μελλοντολόγου Ζουζούς

Δεν υπάρχει «πράμα» που δεν ξέρει ο Δίδυμος. «Πράμα»! Εσύ είσαι ηλίθιος, όχι αυτός. Τι θες και δεν ξέρει. Πως γίνονται οι εγχειρήσεις, τι γουστάρεις να φας, πως μπορεί να γίνει σωστά η διαπραγμάτευση για το χρέος, πως οδηγούν φόρμουλα… Θα ήταν καλύτερος από τον Schumacher, αν του δινόταν η ευκαιρία. Κλίκες μωρέ, ξέρεις
Τώρα που είπα για αυτοκίνητα, από εκεί θα τον γνωρίσετε. Οδηγεί το πιο γελοίο αυτοκίνητο της παρέας, και μάλιστα έχει επενδύσει την επιλογή του με θεωρία. Ότι είναι το καλύτερο, το πιο μοδάτο, το πιο ανεπιτήδευτο, και άλλες τέτοιες μαλακίες. Ξέρετε εσείς όλο και κάποιον τέτοιο φίλο θα έχετε, από αυτούς που είναι τρακαρισμένο το αυτοκίνητό του παντού, που συνήθως πέφτει πάνω σε δέντρα ή κτίρια. Μόνος του τρακάρει πάντα. Είναι και gadget – άκιας, αλλά με δική του άποψη. Τύπου σαν το αυτοκίνητό του. Βρίσκει κάτι απίθανα και σε πρήζει κιόλας ότι είναι τα καλύτερα. Κινητά, pc, φωτογραφικές μηχανές, tablet, κλπ. Τι κάνουν όλοι οι άλλοι βλάκες. Ε, αυτός που ξέρει, θα πάρει κινητό με windows λογισμικό, όχι με Android ή OS που έχει η πλέμπα.
Οι γνώσεις του εξαντλούνται στις πληροφορίες του wiki και αυτές από περίληψη. Κοινώς γνωρίζουν τα πάντα επιφανειακά αλλά δεν εντρυφούν σε τίποτα. Κάποιος που έχει γνώση ενός αντικειμένου τον κάνει σκόνη σε χρόνο μηδέν και τότε ως δια μαγείας αυτό το ζωάκι για να αμυνθεί, αρχίζει την σαχλή κοροϊδία, γιατί έχει και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Μετά από αυτό τσιμπάνε την ωραία ιδέα ή θεωρία σου, την οικειοποιούνται και την επόμενη μέρα, σου τη σερβίρουν για φρέσκια και δική τους. Αν τολμήσεις να τους πεις ότι εσύ την είχες πει μόλις χθες… θα σε στείλουν στο διάολο και θα σε κατηγορήσουν για κλέφτη. Άσε δε οι φιλοσοφικές του θεωρίες και η άποψη που έχει για την τέχνη. Θεωρεί τον εαυτό του ένα μείγμα του Σωκράτη με τον Μικελάντζελο και ανάθεμα αν έχει ιδέα.
Ο Δίδυμος είναι αυτό που λέμε του καφενείου, πορτογύρης. Δεν τον κρατάει το σπίτι με τίποτα, σκαρφίζεται τα πάντα για να λείπει. Να το έχετε υπ’ όψη σας αν ψάχνετε παιδί για σπίτι, δεν είναι αυτό σίγουρα και έχει επικοινωνιακή δεινότητα αλλά όποτε θέλει αυτός. Είναι πιο πιθανό να σε βαρεθεί αυτός. Του αρέσουν οι τσακωμοί και γενικώς να αναπτύσσουν επιχειρηματολογία για να κατατροπώνουν τους αντιπάλους τους, αλλά και με ίντριγκα.
Ξεκινούν από τον εαυτό τους προπόνηση. Συνήθως στην τουαλέτα τους. Μιλάνε και τσακώνονται μόνοι τους, με το άλλο τους μισό, κατά τη διάρκεια των «εργασιών» τους εκεί μέσα που διαρκεί πολύ. Μοιάζουν πολύ με τους Υδροχόους, απλά είναι κάτι τι παρανοϊκότεροι…

Φλερτάρουν πολύ και είναι τολμηροί στον έρωτα, αλλά πριν έρθει να σου μιλήσει θα κάνει καμιά δεκαριά στάσεις στο δρόμο να μοιράσει μερικές αρλούμπες στο κοινό του. By the way τώρα που είπα αρλούμπες έκανα συνειρμό. Ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου; δίδυμος είναι και ο Αντώνης ο Σαμαράς; επίσης. Μέγιστοι φιλόσοφοι. Κλείσαμε με πολιτικούς. Ας μην αναφέρω άλλους.
Στον έρωτα δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι. Σου λένε σ’ αγαπώ με πάθος που ανατριχιάζει και τους ίδιους, και την άλλη μέρα μπορεί και να το έχουν ξεχάσει. Απλά. Είναι αρκετά ανεξάρτητοι και πνίγονται εύκολα στις σχέσεις, γιαυτό λάβετε τα μέτρα σας.
Στο sex το πράγμα περιπλέκεται. Λόγω των πολλών περσόνων που έχουν, θα αισθάνεστε ότι είσαστε με διαφορετικό άτομο κάθε φορά. Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Διαλέγετε και παίρνετε….
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: