Φρέσκα

ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ 17 – ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

της Σοφίας Τσιρώνη

Όταν ο Θεός έπλασε τον Αδάμ κατ εικόνα και καθ ομοίωσή του δεν περίμενε πως έπειτα από μερικούς αιώνες οι μέλλοντες Αδάμες(;) θα δημιουργούσαν το δικό τους χώρο! Δεν φανταζόταν ποτέ πως όλοι αυτοί θα κατέληγαν σε παραλία… γυμνιστών!

 

Και επειδή είμαι λίγο περίεργο δεν άντεξα και μπήκα σε blog γυμνιστών για να μπορέσω να ολοκληρώσω με πλήρη αφοσίωση, πλήρη επαγγελματισμό και έχοντας μια πλήρη σφαιρική άποψη για το συγκεκριμένο θέμα που η Ελλάδα έχει μείνει χρόνια πίσω!
Η αλήθεια δυστυχώς απέχει πολύ απο αυτό που όλοι φανταζόμασταν και είχαμε στο μυαλό μας σαν κάτι ιδανικό! Φοβάμαι πως στις παραλίες γυμνιστών βλέπεις ανθρώπους που δεν θα ήθελες ποτέ να δεις γυμνούς! Τρίχες, πατσές, μπυροκοιλιές και βυζιά που χρησιμοποιούνται για να κάνεις γκελάκια είναι το ρεπορτάζ που σας φέρνω σπαρταριστό από τα “γυμνά” μέρη των ανθρώπων!
Φυσικά δεν είναι αυτό το αποτέλεσμα και ο λόγος της έρευνας!! Το θέμα είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται τις παραλίες γυμνιστών! ΔΕΝ ΘΑ’ ΠΡΕΠΕ!!! Όλοι θα έπρεπε να χαίρονται τη φύση ΓΥΜΝΟΙ! Αυτά τα μέρη δίνουν τη δυνατότητα σε ανθρώπους να νιώσουν ελεύθεροι να αγαπήσουν τον άλλον για το χιούμορ, την εξυπνάδα και φυσικά το… μυαλό του συνανθρώπου! Δίνουν τη δυνατότητα σε ανθρώπους που ήταν κλεισμένοι στο καβούκι τους να ανοίξουν τους ορίζοντες τους και να δουν τη… ΣΚΛΗΡΗ πραγματικότητα, Γυμνή!
Φίλοι μου, στηρίξτε τις παραλίες γυμνιστών, ανακάλυψε την κοντινή σου παραλία και μοιράσου με τον διπλανό/ή σου τα προβλήματά σου… Από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο!
ΥΓ. Ήξερα για την Μύκονο και το Super Paradise αλλά για την Σκιάθο και την “Μικρή μπανάνα” η αλήθεια είναι πως δεν είχα ακουστά!! Μην τρομάξετε, έτσι λέγεται η παραλία, όχι το περιεχόμενό της!

 

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: