Φρέσκα

Παραισθήσεις…άνω – κάτω η Αγίου Δημητρίου

Μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να ακυρώσει την απόφαση 224/17 του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας  περί προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής για τη διαπλάτυνση της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου, έργο που είχε αναγγελθεί με θριαμβολογίες και παράτες από την κ. Ανδρούτσου, η Δημοτική μας Αρχή σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, σκοπεύει να επανέλθει.
Αυτή τη φορά και προκειμένου να αποφύγει ένα καινούργιο κάζο, σκοπεύει να ενστερνισθεί την πρόταση των imaginistes και να προτείνει την πλήρη πεζοδρόμηση της πολύπαθης Λεωφόρου με παράλληλη χρήση τραμ που θα ξεκινά από τους Καλογήρους, θα διασχίζει όλη την Αγ. Δημητρίου – Καλαμακίου και θα καταλήγει στην Ποσειδώνος…

Αυτή τη φορά θα αναθέσει τη μελέτη σε σοβαρό  γραφείο ώστε να επεξεργαστεί μια πλήρως αιτιολογημένη πρόταση βασισμένη στη διεθνή εμπειρία, ένα πρωτοποριακό δηλαδή σχέδιο που θα δώσει λύση για τα επόμενα 200 χρόνια.
Ακούγεται μάλιστα ότι, εφ’ όσον υπάρχουν τα κονδύλια, το τραμ να είναι υπέργειο, όπως το είχε φανταστεί ο συγχωρεμένος ο Τρίτσης. Σε διαφορετική περίπτωση θα αρκεστεί σε κανονικό επίγειο τραμ.
Ιδού λοιπόν  μερικές αρχικές  προτάσεις, όπως διέρρευσαν από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου (βλέπε 2 φωτό).

 

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: