Φρέσκα

Πρόσωπα….Γιώργος Λυμπερόπουλος made in Braxami

μικρό σημείωμα από Black kat

Ο Γιώργος είναι φίλος,συμμαθητής από το Δημοτικό μέχρι  και το Λύκειο,Μπραχαμιωτάκι με ένα εκπληκτικό ταλέντο από τα γεννοφάσκια του στις ζωγραφιές.Ακολούθησε το κάλεσμα της ψυχής  του και κατάφερε να φτάσει ψηλά , δεν είναι μικρό πράγμα να σκιτσάρεις για το  περιοδικό »9» της Ελευθεροτυπίας και να παίρνεις μέρος σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις .Η ζωγραφική είναι η ζωή του, ο μεγάλος έρωτά του, το πάθος του, τα σωστά και τα λάθη του. Έντονα βιωματικός, σκληρός με τους δαίμονες του που τους νίκησε και τους φώναξε κατάμουτρα » άντε γαμηθείτε ρε» εγώ θα μείνω παιδί για πάντα. Δε γράφω άλλα , ο Γιώργος δε γουστάρει τα πολλά και τα ωραία λόγια και καλά κάνει φυσικά. Τελευταία εργάζεται στο σχολείο πλάι στα παιδιά που πιστεύω ότι είναι πολύ τυχερά που έχουν δίπλα τους το Γιώργο να τους ζωγραφίζει αυτό το γαλάζιο του ουρανού, όπως μόνο αυτός ξέρει.

σύντομο βιογραφικό

Ο Γιώργος Λυμπερόπουλος είναι ζωγράφος-καλλιτέχνης ο οποίος ζει και εργάζεται στην Αθήνα.»Γεννήθηκα το 1966 στη Θεσσαλονίκη.Σπούδασα ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας με δάσκαλους τον Ηλία Δεκουλάκο και τον Χρόνη Μπότσογλου και χαρακτική με τον Γιώργο Μήλιο. Έχω παρουσιάσει δουλειά μου σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις και έχουν δημοσιευθεί έργα μου στο ένθετο περιοδικό »9» της Ελευθεροτυπίας (εξώφυλλα)».

Οι Imaginistes έχουν την χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσουν τον Γιώργο Λυμπερόπουλο, ένα δικό μας παιδί, ένα παιδί από το Μπραχάμι. Απολαύστε τον!!!

 

 

 

 

 

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: