Φρέσκα

Foxy lady’s style…3 – Υπάρχουν έρωτες

της Εύας Ζευγουλά

 

Υπάρχουν ΕΡΩΤΕΣ, υπάρχουν κι έρωτες. Ποια η διαφορά;
Οι πρώτοι αφήνουν σημάδια, οι δεύτεροι είναι απλά περαστικοί…
Οπότε, θα μιλήσω μόνο γι’ αυτούς που ανήκουν στην 1η κατηγορία, μιας κι ακόμα “ταλαιπωρούν” τη ζωή μου.
Έρωτας Νο 1: Ο Paul Di Anno, τραγουδιστής των δυο πρώτων δίσκων των Iron Maiden. Βρώμικη φωνή, βρώμικος ήχος, ωραίος ο Bruce αλλά πολύ classy, πολύ clean για τα γούστα μου. Ο Πωλ ανήκει στην κατηγορία των αντρών που η μαμά μας, μας έχει πει να αποφεύγουμε και γεμίζει εφιάλτες τη ζωή του μπαμπά μας. Ο άντρας που μας ανάβει, μας τρελαίνει, μας παίρνει τα μυαλά -μην πω και τι άλλο- αλλά…ΔΕΝ κάνει για σπίτι!

Γι’ αυτό τον έφυγαν κι οι Maiden…γι’ αυτό τον αγαπάω εγώ… πάντα λάτρευα τα ρεμάλια και ποτέ δεν τα απέφευγα, το αντίθετο μάλιστα. Δεν είναι τυχαία άλλωστε αγαπημένο μου κομμάτι το Charlotte the Harlot! Κι αν για κάτι μίσησα στον Μπρους, ήταν για το θράσος του να εκτελέσει -στην κυριολεξία- το Remember Tomorrow….
Έρωτας Νο 2 : Ο Joe Lynn Turner, ex Fandango, ex Deep Purple, ex Rainbow, ex, ex, ex…ο άνθρωπος που άρχισε την καριέρα του διασκευάζοντας τραγούδια των Deep Purple για να φτάσει να τραγουδά μαζί τους μετά από πρόσκληση του ίδιου του Richie Blackmore. Ο πιο φανατικός οπαδός των Purple, μετά το Στάθη Παναγιωτόπουλο φυσικά, αυτός που λατρεύουν να μισούν οι οπαδοί των Purple γιατί κατέστρεψε το συγκρότημα, το έκανε πολύ…pop.
Έρωτας της κατηγορίας Γυμνασίου, με το ζόρι Λυκείου. Ξέρετε τώρα, φιλιά κλεφτά, βιαστικά, μη μας δουν, τι θα πουν… αγκαλίτσα, γουτσου -γουτσου, όλα χρειάζονται σε αυτή τη ζωή και πιο τρυφερές αγκαλιές από αυτές των χεβιμεταλλάδων – χαρντροκάδων δεν υπάρχουν, πιστέψτε με 😉
Έρωτας Νο 3 :Παρεξηγημένος… από μένα. Πάντα τον σνομπάριζα κι ήταν πάντα δίπλα… κάτι σαν τον κολλητό σου που μετά από 25 χρόνια φιλίας ανακαλύπτεις ότι δεν είναι ΜΟΝΟ φίλος και πολύ θα γούσταρες να γίνει και κάτι παραπάνω.
O David Coverdale, που τον σνόμπαρα εξαπανέκαθεν, όχι επειδή του έλειπαν τα προσόντα αλλά ακριβώς γι’ αυτό!! Φωνάρα, σκηνική παρουσία, συναίσθημα… να στέλνει τη libido στα κόκκινα τραγουδώντας Lovehunter…ηττημένος και παραδομένος στο Mistreated (I’ve been mistreated, I’ve been abused…me too, David)τρυφερός όσο κανένας στο soldier of fortune αλλά βρε παιδί μου, τοοοοοοσο κολλημένος με τον Robert Plant! So you wanna be Robert Plant? Κι είναι και κορακοζώητος ο Ρόμπερτ, πού να του πάρεις τη θέση…. γιατί πουλάκι μου; Τετοια φωνάρα και να θες να γίνεις Πλαντ στη θέση του Πλαντ;
Τώρα που γέρασε όμως, με μάγεψε…γιατί επιτέλους κατάλαβε πως ό,τι έχει κανείς, ΚΑΛΟ είναι!
Κι αυτός έχει τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ…!
To be continued…