Φρέσκα

…Star Quality!

Μηνιαίες ζωδιακές προβλέψεις από τη Μαντάμ Lilika

Ταύρος

Μην παίρνεις τα πράγματα τόσο στα σοβαρά, θα βαρύνεις χωρίς λόγο. Κράτα δυνάμεις για μέτα τις 21 που θα ξεπηδήσουν τα υπαρξιακά σου ερωτήματα και τότε τί θα σε κάνουμε; Με τα χάπια θα σε έχουμε; Προς το τέλος του μήνα (και του έτους) κράτα ισορροπίες, υπάρχει λόγος σοβαρός.

Δίδυμος

Τα πράγματα σοβαρεύουν για σένα, μην το αρνηθείς! Αφού μπορείς να συνδυάσεις επισημοποίηση και πάθος… Και ναι, ομιλώ για τα ερωτικά σου. Παραδέξου το, να πάμε να ραφτούμε αν είναι. Μέχρι τις 21 προλαβαίνεις! Μετά, με ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, άστο καλύτερα. Επίσης μην φτιάχνεις δικά σου σενάρια για το τί συμβαίνει και τί ΘΑ συμβεί. Άσε τον καιρό να δείξει.

Καρκίνος

Τί θα έλεγες να αφήσεις για λίγο την παρόρμηση που σε χαρακτηρίζει και να το πας δια της διπλωματικής οδού; Δηλαδή ή θα βάζεις τα κλάματα ή θα κάνεις τσαμπουκάδες; Η μέση λύση είναι η διπλωματία, η επιχειρηματολογία, η ψυχραιμία.. Για δώσε μία ευκαιρία και σε αυτές. Θα σου χρειαστούν άλλωστε, γιατί θα υπάρξει γκρίνια. Το καλό νέο είναι ότι από τις 21 η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου χαρίζει λογική και σύνεση!

Λέων

Αρχίζουν από τις 17 να δρομολογούνται διάφορα ζητήματα που είχαν παγώσει, καθυστερήσει, παρακωλυθεί κ.λπ. Τα απρόοπτα καλώς ή κακώς δεν θα τα αποφύγεις ούτε αυτή τη φορά.. Από τις 21 οι ευθύνες και το τρεχαλητό αυξάνονται και δυστυχώς δεν θα είσαι και επικοινωνιακός εκείνες τις μέρες. Οπότε αν μπορώ μέσα σε αυτό το κακό χάλι να δώσω κάποια συμβουλή, είναι να μη φανατίζεσαι, αλλά επειδή αμφιβάλλω ότι μπορείς, εφάρμοσε καλύτερα τη μούγγα στη στρούγγα…

Παρθένος

Θα το θέσω κομψά και με τακτ… Θα υπάρξουν οικονομικές ανακατατάξεις. Κοινώς, υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείς χωρίς μαντήλι να κλάψεις και απαγορεύεται πλέον και η επετεία στον ηλεκτρικό, οπότε κάνε τα κουμάντα σου. Αν στα ερωτικά επικρατεί το χάος, να θυμάσαι ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Συνήθως τα πράγματα είναι απλά, εμείς δε βλέπουμε μπροστά μας.

Ζυγός

Από τις 7 μέχρι τον Ιούλιο ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σου. Τον νιώθεις να’ρχεται;; Νιώθεις την ενέργεια να σιμώνει;; Τα πάνω κάτω θα έρθουν, θα απορήσεις και συ με τον εαυτό σου και με τα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Μόνο, αν μπορείς, βάλε λίγο το ρίσκο στη ζωή σου. Μην το φοβηθείς. Να μπορέσει  κι ο Άρης να κάνει τη δουλεία του..

Σκορπιός

Παίξε Χρήστο το μπουζούκι, μαύρες σκέψεις μου περνούν… Εσύ όμως είσαι συνηθισμένος στις μαύρες σκέψεις και τα δυσοίωνα σενάρια, τη βρίσκεις κι όλας μη σου πω! Φρόντισε να ισορροπήσεις ανάμεσα σε αυτά και το αίσθημα μεγαλείου που σε διακατέχει, γιατί βλέπω να την πληρώνει τη νύφη ο άμαχος πληθυσμός πάλι… Η ανάδρομη Αφροδίτη ίσως σου φέρει ανθρώπους, ευκαιρίες ή όποια άλλη εκκρεμότητα είχε μείνει από το παρελθόν.

Τοξότης

Με Ήλιο, Σελήνη και Ερμή στο ζώδιό σου, ποιός σε πιάνει! Της τρελής γίνεται από αστέρια! Θα φέρουν ξεκαθαρίσματα και νέα ξεκινήματα, οπότε το νου σου! Η κοινωνικότητα σου είναι σε μεγάλα φόρτε, τολμώ να πω ότι θα είσαι το επίκεντρο των ημερών και των γιορτών! Τα ερωτικά σου βαίνουν καλώς. Θα μπορούσα να είμαι και πιο ενθουσιώδης, αλλά στόχος είναι να αποφύγεις την υπερβολή γενικώς, και ειδικώς στις υποσχέσεις που δε δύνασαι να πραγματοποιήσεις.

Αιγόκερως

Αναταραχές και συγκρούσεις βλέπω.. Έχεις τα μπουρίνια σου; Μην τρελαίνεσαι, αντιμετωπίζονται τα προβλήματα. Και εσύ βρίσκεις το δρόμο για τις λύσεις. Μπορεί η ανάδρομη Αφροδίτη να σου φέρει το παρελθόν ξανά μπροστά σου, κι επειδή αυτά τα πράγματα δημιουργούν μπερδέματα και παρεξηγήσεις, κρύβε λόγια. Αυτόν το μήνα, λίγα λόγια και με νόημα.

Υδροχόος

Έχεις μαζέψει ένταση, συναίσθημα, κούραση σωματική, μα κυρίως ψυχολογική και χρειάζεσαι εκτόνωση. Επειδή είσαι εγκεφαλικός τύπος και σκεπτόμενος άνθρωπος, ψάχνεις για αιτίες, ερμηνείες κ.λπ. Προτιμότερο είναι να μπεις, να βγεις, να φανείς και γιατί όχι, να ξεκινήσεις κάποιο χόμπυ της αρεσκείας σου. Γίνε φιλοτελιστής, μοντελιστής ή ακόμα και κομμουνιστής, αν το θες. Την υγειά μας να ‘χουμε, κι όλα τ’άλλα βρίσκονται..

Ιχθύες

Ήρθε η αναπόφευκτη ώρα της ενδοσκόπησης. Και πες άντε και την κάνεις, τι θα συναντήσεις είναι το θέμα. Όταν φρικάρεις, ρίξτο στη δουλειά. Άλλωστε η νέα Σελήνη ευνοεί καριέρα και συνεργασίες. Τα οικονομικά οφέλη αυτής της εύνοιας, θα τα χαρείς όμως αργότερα. Γι αυτό άρχισε αποταμίευση. Μάζευε κι ας είν’ και ρώγες

Κριός

Τα απρόοπτα τελειώνουν επιτέλους και μπαίνει το νερό στ΄αυλάκι! Οι κόποι σου ανταμείβονται, μην έχεις παράπονο… Ωστόσο καλό θα ήταν να μην αντιδράς με το γνωστό, άγαρμπο θα λέγαμε, τρόπο σου. Δεν είναι η στιγμή να μας δείξεις ότι είσαι ο καταλληλότερος αρχηγός, μας το δείχνεις άλλη ώρα. Γίνε κάπως πιο low profile, για λίγο θα είναι μόνο.

 

 

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: