Φρέσκα

ΣΥΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

ΓIA ΤO ΞΕ-MΠOYKΩMA ΤHΣ MYΤHΣ! 

❀❀❀

 

του blac kat

 

Aλατόνερο: Για να καταπολεμήσετε το συνάχι, μπορείτε να πάρετε ένα ποτήρι νερό και να το βράσετε στο μπρίκι για δύο έως τρία λεπτά. Mετά διαλύστε σε αυτό μισή κουταλιά αλάτι. Στη συνέχεια, ενσταλάζετε το αλατόνερο στα ρουθούνια σας χρησιμοποιώντας σταγονόμετρο ή μία σύριγγα του φαρμακείου για ενέσεις (αποστειρωμένη, της μίας χρήσης, από την οποία φυσικά αφαιρείτε την βελόνα).

Ρίχνετε περίπου 3-4 σταγόνες σε κάθε ρουθούνι.

Το αλατόνερο προκαλεί αντισηψία και έχει βλεννολυτικές ιδιότητες. Διαλύει την βλέννα και όχι μόνον ελευθερώνει την μύτη από την συμφόρηση, αλλά σας βοηθάει και να ξεφορτωθείτε τα μικρόβια

Προσοχή!!! Μη μπερδέψετε τα βαζάκια

 

  • Εισπνοές πάνω από την κατσαρόλα:
  • Αν θέλετε να κοιμάστε ήσυχοι τις μέρες που συναχώνεστε, προτού ξαπλώσετε βράστε σε μια κατσαρόλα με νερό λίγο ευκάλυπτο ή ρίξτε στο βραστό νερό μία κουταλιά Wicks. Όταν το νερό αρχίσει να «παίρνει βράση», βάλτε μία πετσέτα στο κεφάλι, σκύψτε πάνω από την κατσαρόλα σε λογική απόσταση (περίπου 30 εκατοστά) και αρχίστε να αναπνέετε.
  • Προσοχή!!! Δεν βράζονται όλα τα χόρτα,καλό θα ήταν τη στιγμή των εισπνοών να παίζει το τραγούδι του Αγγελάκα “Τώρα κρυώνεις και πεινάς
    μ’ άστο σε μας,  για σένα βράζει αυτή η άδεια κατσαρόλα αν δεν το έχετε βάλτε αυτό που λέει ο Μάλαμας ” Τα ήπια όλα, φίλα με τώρα”.

 ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΠΛΑ

Kοτόσουπες με λαχανικά

Τσαϊ με λεμόνι και μέλι

Γλειφιτζούρια και καραμέλες...προτιμήστε τα γλειφιτζούρια θα το  ευχαριστηθείτε περισσότερο!!!

Xλιαρό μπάνιο…σε συνδυασμό με το γλειφιτζούρι είναι το καλύτερο.

 

ΓIA ΤON ΠYPEΤO! 

Βεντούζες: Αν θέλετε να ανακουφίσετε γρήγορα ένα κρύωμα, μπορείτε να δοκιμάσετε και τις βεντούζες.

Προσοχή!!! Μην αφήσετε τη γυναίκα σας να σας κάνει βεντούζες, το πιο πιθανό είναι ή να σας κάψει η να σας γδάρει( και θα γελάει)…μόνο απο τη μανούλα, τη γιαγιά, τη θεία, τη γειτόνισσα ,ώριμης ηλικίας. Αυτά τα καινούργια μοντέλα είναι εντελώς άχρηστα σε τέτοια πράγματα.

Αν δείτε ότι με όλα τα παραπάνω δε γίνεται δουλειά, αφήστε τις μ@λ@κίες και τρέξτε στο γιατρό!

από black kat…που υποφέρει!